SCI-ELEKTRO története

SCI-Elektro Kft. 1997-ben alakult, 100%-ig magyar tulajdonban lévő vállalkozás, amely hagyományos és speciális elemek és akkumulátorok forgalmazására, gyártására szakosodott.

Cégünk a kezdetekben modemeket gyártott, majd 2002-től GP elemeket és tölthető akkumulátorokokat forgalmazzuk Szegeden. A GP, mint fő márka mellett megtalálható kínálatunkban az Eneloop, a Volta’s  és a Panasonic több terméke is. Állandó szegedi raktárkészlettel rendelkezünk, így a megrendelt tételeket rövid határidőre tudjuk kiszolgálni, mind Bakay Nándor 23. alatt található üzletünkben, mind a webshopban, legyen szó lakossági, intézményi vagy viszonteladói rendelésekről.

23 éves szerviz tapasztalattal a hátunk mögött sikerült mindent elsajátítanunk, amit az akkumulátorokról tudni lehet, így, ha bármi kérdése van, nem működik a régi akkumulátora vagy egyedi áramellátást szeretne készülékéhez, forduljon hozzánk bizalommal és mi mindent megteszünk, hogy segíthessünk Önnek!Felújítjuk régi kedvenc készüléke akkumulátorát vagy beszerzünk Önnek pár napon belül újat, ami lehet megbízható, jó minőségű utángyártott akkumulátor vagy akár eredeti gyári is. 

Üzleti kapcsolatainkban a hosszú távú, kölcsönösen előnyös együttműködésre törekszünk, több partnerünkkel és beszállítónkkal alapításunk óta kapcsolatban állunk.

A Voltaker Kft. 2017-ben vásárolta meg cégünket, így nemcsak a saját készletünkre, hanem anyavállalatunk budapesti raktárában lévő termékeire is támaszkodhatunk.

A Voltaker ezdetben a Volta elemgyárat képviselte, majd 1996-tól a GP elemeket kezdett forgalmazni a magyar piacon. 2001-től a GPI megbízásából GP® márkanév és védjegy magyarországi jogosultjai lettek, de képviselik még a Cegasa elemgyárat, valamint importőre a Camelion és Volta’s márkáknak is. 
 
A Voltaker Kft. 2001. óta a nemzetközi akkreditációval rendelkező Bureau Veritas Magyarország Kft. által tanúsított ISO 9001 minőségirányítási rendszert működtet a szárazelemek, akkumulátorok, akkumulátor töltők és kiegészítőik kereskedelmére, mely nem terjed ki a szerviz tevékenységre

 

Scroll to Top

Bejelentkezés