Nitecore LR12 akkumulátoros LED rúdlámpa

30.000Ft

A Nitecore LR12 egy kompakt, mindennapi használatra kitalált zseblámpa, amely egy komolyabb lámpa erejét nyújtja, de diffúzorja ki/be húzható, így lámpásként is használható. A CREE XP-L HD V6 LED akár 1000 lumenes fényáramot is képes kibocsátani amivel akár 180 méterre világíthat. 2 méterig vízálló (IPX89)
Könnyedén egy 360°-os fordulattal tudunk lámpásból elemlámpát varázsolni, attól függően, hogy fókuszált fényre, vagy 360°-os megvilágításra van szükségünk.
Négy teljes fényerő fokozattal és helyzetjelző üzemmóddal rendelkezik a mindig megfelelő megvilágításhoz, amelyiket éppen elfoglaltsága megköveteli. Az LR12 csavarvezérlővel kapcsolja be és ki a lámpát és állítja be a fény kimenetét. A lámpa bekapcsolásához egyszerűen szorosan csavarja rá teljesen a zárókupakot, majd kikapcsoláshoz lazítsa ki. Ha ezt a műveletet 2 másodpercen belül megismétli, akkor a fény üzemmódok között ugrálhat. Az LR12 1x 18650 vagy 2x CR123A akkumulátorokkal üzemel, és akár 900 órán keresztül is működhet a legkisebb fényerő mellett.
Csomag tartalma: lámpa, szíj, tömítőgyűrű.
Garancia: 5 év

Elérhetőség: Készleten

Cikkszám: LLR12 Kategória:
Gyártó:Nitecore

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nitecore LR12 akkumulátoros LED rúdlámpa” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top

Bejelentkezés